TRANSPORT

Divine Beauty Cosmetics va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

  1.     Posta Romana, Livrare in 5-6 zile - 13 RON
  2.     Curier , Livrare in 1-2 zile - 19 RON


RETUR

Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile ( daca este cazul ).

Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate.

 

Daca produsele pe care ti le-am livrat au fost insotite de eventuale cadouri, cand returnezi produsele trebuie sa returnezi si cadourile.

 

Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul de produse le putem accepta doar daca sunt sigilate.


In termen de 5 zile trebuie  sa anuntati returnarea coletului apeland numarul de telefon : 0762261357

Returnarea se poate face prin Posta Romana sau prin orice firma de curierat, taxa returnarii fiind suportata de catre client.

Va garantam ca toate produsele Divine Boutique sunt intr-o stare impecabila, iar produsele sunt originale produse in Uniunea Europeana.

Returnarea contravalorii se face prin transfer bancar, detaliile contului bancar fiind comunicate in momentul apelului telefonic facut catre numarul afisat mai sus.


Restituirea banilor se va face doar pe valoarea produsului/lor , cheltuielile returnarii vor fi suportate de catre client!